Digital Marketing Live!

Branded content bij Adfactor

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 10
Sophie Draisma Adfactor i.s.m. RTLKelly Heil Adfactor i.s.m. RTL

Uit marktonderzoek blijkt dat vertrouwen in het merk essentieel is voor de aankoopbeslissing. Tegelijkertijd ontbreekt het hier juist aan bij een grote groep consumenten. Een kans voor merken om hiermee aan de slag te gaan door te bouwen aan merkvoorkeur. In deze sessie bespreken we het hoe, wat en waarom aan de hand van onze inzichten en relevante cases.

Sophie Draisma

Sophie Draisma

Adfactor i.s.m. RTL

Sophie is Content Marketing Specialist bij Adfactor (onderdeel van RTL). Sinds 2005 helpt Adfactor merken hun verhaal bij de juiste doelgroep te brengen, door hen te verbinden aan content creators en publishers. Zo maken wij digital advertising persoonlijk: het recept voor een krachtige boodschap en aandacht van jouw doelgroep.

Kelly Heil

Kelly Heil

Adfactor i.s.m. RTL

Kelly is Content Marketing Specialist bij Adfactor (onderdeel van RTL). Sinds 2005 helpt Adfactor merken hun verhaal bij de juiste doelgroep te brengen, door hen te verbinden aan content creators en publishers. Zo maken wij digital advertising persoonlijk: het recept voor een krachtige boodschap en aandacht van jouw doelgroep.

Gelijktijdige sessies