Digital Marketing Live!

Effectief prompts schrijven voor ChatGPT(AI) doe je zo

11:20 25 minutes roundtable Roundtable 8
Paul Brinkhof WeConnectLaurens Ras WeConnect

Men verwacht dat er op korte termijn al banen zullen ontstaan omtrent het maken van de juiste prompts voor ChatGPT. Een vak apart dus. In deze sessie gaan we in op handige tips and trics voor het maken van prompts en bespreken we hoe je AI op de juiste manier voor jouw werkzaamheden in kan zetten. En ja, deze tekst is inderdaad met behulp van ChatGPT opgesteld šŸ™‚

Paul Brinkhof

Paul Brinkhof

WeConnect

Paul is directeur eigenaar van WeConnect. Digital marketing is een werkveld waarin ontwikkelingen nooit stilstaan. Ai is zoā€™n ontwikkeling die geweldige kansen biedt voor bedrijven die haar marketing meer evidence based willen vormgeven. Paul geeft leiding aan een 25tal professionals en houdt zich nadrukkelijk bezig met innovatie.

Laurens Ras

Laurens Ras

WeConnect

Laurens is Data en Personalisatie consultant bij WeConnect. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het effectief inzetten van het Candidate data Platform EffectiveProfiles in de marketingstrategieƫn van klanten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het uitwerken van personalisatiestrategieƫn en het optimaliseren van customer journeys.

Gelijktijdige sessies