Digital Marketing Live!

De kracht van branded podcasts

13:40 25 minutes Roundtable 18
Marvin Jacobs Audio Agency Airborne

Hoe laat je consumenten naar merken luisteren? De podcast is al jaren bezig met een opmars: inmiddels luistert ongeveer de helft van alle Nederlanders geregeld naar een podcast. Dat biedt voor merken en bedrijven nieuwe mogelijkheden om met hun publiek in contact te komen. Podcasts worden namelijk met volle aandacht beluisterd – en dan ook nog eens op momenten waar merken voorheen niet of nauwelijks aanwezig waren. Maar hoe maak je een podcast waar consumenten enerzijds met plezier naar luisteren en die anderzijds bijdraagt aan merkdoelstellingen? Marvin Jacobs deelt zijn inzichten en vertelt over de kracht van branded podcasts.

Marvin Jacobs

Marvin Jacobs

Audio Agency Airborne

Marvin Jacobs is als Creative Director verbonden aan audio agency Airborne, waarvan hij ook mede-oprichter is. Met zijn bureau ontwikkelt hij sinds 2018 podcast- en audioproducties in opdracht van merken als ANWB, Albert Heijn en Randstad Groep Nederland.

Hij is al een aantal jaar een enthousiast pleitbezorger van podcasts. Hij beoordeelt podcasts voor LINDA.nl, deelt zijn kennis via vakmedia als Adformatie en MarketingTribune, en is lid van verschillende vakjury’s, waaronder the Dutch Podcast Awards en The Webby Awards. 

Met zijn werk, bureau en als professional is Marvin veelvuldig bekroond, zowel binnen als buiten Nederland. In de prijzenkast staan onder meer Dutch Creativity Awards, Lovies Awards, Dutch Podcast Awards en een Red Dot Award.

Gelijktijdige sessies