Digital Marketing Live!

Customer Engagement Conversations, hoe wordt jouw klant loyaal

14:20 25 minutes roundtable Roundtable 15
Robert Leefmans Notificare

De ongrijpbaarheid van je klant is groter dan ooit tevoren. Én zet zich verder voort. Technologische ontwikkelingen, zoals het verdwijnen van third-party cookies en privacy beperkingen maken het voor de marketeer steeds lastiger om de klanten goed te kunnen bedienen. En dat terwijl personalisatie boven aan ieders lijstje staat. De oplossing is Customer Engagement, waar Data-activation, Marketing Automation en Personalisatie het mogelijk maken om een betere customer experience te creëren dat zal leiden tot meer klant-retentie, loyaliteit én conversie.

Met aanprekende voorbeelden in retail en mobiliteit nemen we je mee in hoe je je retentie kanalen intensiever kan inzetten en welke inzichten dit oplevert tot verbetering.

Robert Leefmans

Robert Leefmans

Notificare

Robert Leefmans is CEO van Notificare, het toonaangevend software platform voor Customer Engagement. Hij deelt graag zijn fascinatie voor mobiel en hoe dit de naadloze verbinding met de consument mogelijk heeft gemaakt. 

Notificare maakt persoonlijke en contextuele interacties mogelijk. Dit stelt organisaties in staat om hun klanten te voorzien van relevante informatie, het vergroten van de effectiviteit van hun marketingcommunicatie en het opbouwen van duurzame relaties met hun klant.  Notificare wordt o.a. gebruikt door Jumbo, ANWB, Rituals, ABInbev en Hunkemöller.

Gelijktijdige sessies