Digital Marketing Live!

Boost je online marketingstrategie met een eventplatform

10:40 25 minutes roundtable Roundtable 17
Maarten Breumelhof BrandcodeOnno Schaap Brandcode

Digitale tools hebben post-corona een blijvende plek verdiend voor zowel live als online events. Upgrade jouw marketingstrategie met een online eventplatform. Creëer betrokkenheid, terugkerende persoonlijkere (online) bijeenkomsten, meer kennisdeling, effectievere netwerkmomenten én meetbare leads.

Events zijn meer geworden dan die ene dag die je afsluit met een borrel. We vertellen je in deze sessie hoe je events langduriger kan inzetten met digitale tools en als ‘content bakery’ kan toepassen. Maak voor, tijdens en na je event slim gebruik van copy, video en fotografie.

Maarten Breumelhof

Maarten Breumelhof

Brandcode

“Snelle denker, brainstormer, ideeën spuier. Aangenaam, Maarten Breumelhof. Dagelijks stuur ik een sterk digitaal team aan en ondersteun ik nationale en internationale klanten met hun development vraagstukken. Uiteindelijk is het mijn passie om bedrijven te helpen groeien.

Als digital native zal ik je in deze sessie op zowel content als digitaal vlak meenemen in de wereld van eventplatformen.” – Maarten Breumelhof

Onno Schaap

Onno Schaap

Brandcode

Sterk in het bedenken van haalbare en effectieve creatieve oplossingen. Oog voor visuele communicatie. Jarenlange ervaring in de inrichting en de visuele vormgeving van events. Tijdens corona veel online events begeleid en vormgegeven. Een teamspeler die de samenwerking met zowel klant als collega’s opzoekt voor het beste resultaat.

Gelijktijdige sessies