Digital Marketing Live!

Over Digital Marketing Live!

Digital Marketing Live! in a nutshell

Online marketing, advertising en interactieve media staan centraal tijdens de 9e editie van Digital Marketing Live! op 27 juni in de Beurs van Berlage. Een inspirerende aaneenschakeling van lezingen, marketing-tech demo’s, start-up pitches, workshops, networking en round tables voor meer dan 2.000 media, marketing en advertising professionals.

Sprekers van onder andere Schiphol Group, KLM, Cluse, The Avocado Show en de Anne Frank Stichting spreken over de laatste trends en ontwikkelingen in social media strategie, voice, customer experience, viral marketing en virtual reality.

Inhoudelijk programma
In totaal staan er meer dan 180 sprekers on-stage en zijn er cases van de genomineerden voor de Dutch Interactive Awards 2019: the best in interactive marketing! Bekijk het programma hier.

Enkele thema’s die tijdens deze dag aan bod komen:
– Voice marketing
– Influencer marketing
– Social media
– Data strategie
– Online video
– Growth hacking
– Virtual Reality

Roundtables

Een uniek concept met meer dan 30 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald onderwerp.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bekijk het roundtable programma
  • Zorg dat je op tijd bent voor de sessie van jouw keuze
  • Schuif aan bij jouw tafel en ga in gesprek met experts uit het vakgebied

 

MAR-TECH Demo Area

Live demo’s van innovatieve software tools. Bezoek deze area voor het uitwisselen van kennis, tactieken, best practices, informatie uit cases en het opdoen van nieuwe contacten.