Digital Marketing Live!

Emerce Digital Marketing Live:

The best of digital marketing

28 mei 2020 - Beurs van Berlage, Amsterdam

Join Digital Marketing Live!

28 mei 2020

dagen

uren

minuten

seconden

#DML20

Emerce Digital Marketing Live! is elk jaar dé update in online marketing, advertising en media. Hier leef je voor één dag op dynamische sessies van grote merken en startups, doorloop je tech-demo’s en ontmoet je duizenden professionals in digital. De veelbelovende toekomst tegemoet van online marketing.

360º programma

Keynotes, sessies, round tables, get-togethers en live software demo’s

1 doel

Het beste en nieuwste van digital marketing in één dag

2000 bezoekers

Professionals in media, marketing en advertising

Dit zijn de eerste sprekers van Digital Marketing Live!

Aftermovie Digital Marketing Live! 2018

Kijk hier de editie van vorig jaar terug

De grote digitale dag

Je agenda op Digital Marketing Live! zit vol met prikkelende presentaties van sprekers, discussies met vakgenoten en de beste digital demo’s.

"In 1 dag op de hoogte van trends en ontwikkelingen en weer vol motivatie om de online marketing van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Digital Marketing Live! is onmisbaar voor elke online marketeer."

"Een compleet aanbod van marketing. Talks over marketing in de breedste zin voor het woord. Interessante sprekers, prachtige locatie, tot in de puntjes verzorgd, professionele organisatie."

"Een leerzaam, grootschalig event waar je in één dag mensen uit de branche leert kennen en weer een stukje wijzer wordt door het gevarieerde aanbod aan presentaties. Download de app en maak je eigen programma en houdt ruimte voor een koffiebreak!"

Sponsors 2019