Digital Marketing Live!

The best of digital marketing

8 juni 2023 - Beurs van Berlage

Join Digital Marketing Live!

8 juni 2023

dagen

uren

minuten

seconden

The best in digital marketing

Wat is nu, nieuw en next in digital marketing? 2 juni is dé happening voor duizenden nieuwsgierige en ambitieuze marketing en media professionals. Beleef het nieuwste van het nieuwste in digital marketing met de parade aan keynotes, user cases van gevestigde en upcoming brands, bedrijven en bureaus.

strategy, dialogue, advertising, analytics, social, automation, privacy, mobile

50+ topsprekers
#EmerceDML

Hoogste niveau op 7 stages

Krijg de nieuwste insights in marketing strategy, customer dialogue, analytics & data, online advertising, social & content marketing, search, legal & privacy, e-mail marketing & automation en mobile.

Uitblinken in marketing

Benut het omni-event vol keynotes, workshops, inspiratie cases en ronde tafels van leading brands en bedrijven om uit te blinken in marketing en nieuwe tactieken live te zetten.

Netwerken

Wissel ervaringen, toekomstvisies en ideeën uit met vakgenoten, bekende en upcoming professionals en managers in marketing.

Sprekers 2022

Dit waren de sprekers van Digital Marketing Live 2022

Must-go met alleen het allernieuwste

Kijk terug naar 2019 met WOOV, KLM, Avocado Show, Disney, Schiphol, Cluse, VICE over video, voice, branding, social content, influencer marketing,

Locatie: Beurs van Berlage

Vind hier meer informatie over de bereikbaarheid
en het parkeren voor deze locatie.

Beurs van Berlage

Damrak 243
1012 ZJ Amsterdam

“Een must voor beginnende én ervaren marketeers! Na deze dag met interessante sprekers en goede takeaways ga je vol inspiratie naar huis.”

“Inspiratie waarmee je meer impact kunt maken in je eigen marketingpraktijk, op een mooie locatie en in een leuke ambiance.”

“Het is net als een festival voor je vakgebied vol inspiratie, kennis en gelijkgestemde!”

Sponsors 2022